Een nieuwe logo en huisstijl

Grafisch ontwerp van, huisstijlenlogo ‘s, brochures, advertentiesontwikkeling en realisatie van websites en webshops, website banners. Website, huisstijl, brochure, drukwerk, gevel- en autoreclame, beursstand of evenement; op alle mogelijke manieren geven we vorm aan uw bedrijf, product of merk. Met ‘Selling by Design’ als stokpaardje, want een goed ontwerp verkoopt beter. Dat geldt voor advertenties, tijdschriften, productverpakkingen, voor alles.  Grafisch ontwerp van huisstijl. Toegepast in o.a. briefpapier, envelop en visitekaartjes. Een mooi logo design met eigen identiteit. Zoals ieder mens anders is. Een logo – huisstijl dat staat voor jou, jouw product of voor je bedrijf. Een logo waarover is nagedacht.

Soms zijn logo’s, beeldmerken en huisstijlen ingehaald door de tijd. Je wilt eigenlijk iets anders maar het oude ook weer niet loslaten. In zo’n geval restylen of verfrissen wij het logo en passen daarmee ook de gehele huisstijl aan. Wij behouden het vertrouwde voor de klant en voegen er bijvoorbeeld elementen aan toe, veranderen kleur of letter en ontwerpen zo een nieuwe stijl. Het ‘oude’ logo in een nieuw ‘jasje’. Nieuw, fris en klaar voor de toekomst.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,