ontwerp

Wij verzorgen de in- en externe visuele communicatie in de vorm van een logo, huisstijl, websites, brochures, advertenties, boeken, folders en meer. Bij ons gaat alles in overleg en u kunt altijd op ons advies en expertise rekenen. Van idee naar uitvoering en het eindresultaat. We werken veelzijdig en met kantoor aan huis besparen we de kosten. Daarom zijn onze tarieven ook aantrekkelijker.

 

DRUKWERK: We ontwerpen alle reclame, online en drukwerk promotiematerialen, zoals: folders, brochures, advertenties, kaartjes en meer. Alle materialen maken wij ook drukklaar en sturen wij deze naar de drukker.

HUISSTIJL: Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf. We ontwerpen graag een nieuwe logo, briefpapier en visitekaartjes voor uw bedrijf.

BOEK ONTWERP: Boek ontwerp is een combinatie van de inhoud, het juiste formaat, lettertypes, fotografien, illustraties en ontwerp. Thema van het boek en uw wensen zijn de leidraad om tot een gewenste resultaat te komen.

WEBDESIGN: Wij zien uw website als een product dat moet voldoen aan de eisen van de gebruiker.  Mayaco biedt een aantrekkelijke en overtuigende website, die uw marketingdoelen versterkt.

 

Tags: ontwerp rotterdam, dtp rotterdam, graphic design, holland, bureau voor grafisch ontwerp, design, uitgeverij, goede prijs-kwaliteit, huisstijl voor zzp, grafischevormgeving, webdesign, websites, ontwerprotterdam, maja miklic, design uitgeverij onderneming, complete marketing, freelance zzp-er, MKB-er, startende ondernemers, druk- en online materialen, tijdschriften, relatiemagazines, huisstijlen, logo’s, posters, brochures, boeken, flyers, uitnodigingen, visitekaartjes, websites, persoonlijk, flexibel en voordelig, totaalpakket artdirection, creativiteit, dtp, mooi, snel, betaalbaar, kwaliteit in vormgeving, ervaring, creativiteit, vriendelijk, adobe pakket, adobe photoshop, indesign, illustrator, apple mac book, onderneming, spiritueel, kunst, cultuur;